SPDNet Mail Gönderimi HK.

Değerli Müşterilerimiz,

Bildiğiniz üzere, networkümüzde bulunan 50.000’den fazla IP adresi ile Türkiye’nin en büyük 20 networkü arasındayız.

Tahmin edebileceğiniz üzere bu büyüklükte bir network, büyük sorumlulukları da beraberinde getirmektedir. Sizleri ve kendimizi korumak adına kullandığımız sunucuların dijital ortamdaki güvenilirliğini (IP Reputation) en üst seviyede tutabilmek adına tüm networkümüzü 29.04.2020 tarihinden itibaren e-posta gönderimine kapatıyor olacağız.

E-posta gönderimine devam etmek isteyen müşterilerimiz için yeni bir destek sistemi oluşturduk, sizden isteğimiz e-posta göndermeye devam edecek olan sunucuların IP adreslerini bize bildirmeniz.

Destek birimine bildirilmeyen IP adreslerinden 29.04.2020 tarihinden itibaren e-posta gönderimi yapılamayacaktır. E-posta gönderiminde herhangi bir sorun ile karşılaşılmaması adına, en kısa zamanda bizlere talebinizi iletmenizi bekliyoruz.

Bu uygulamamız ile, dijital ortamdaki güvenilirliğimizin (IP reputation) en yüksek seviyede tutmak ve göndereceğiniz e-postalar spam (istenmeyen) kutusuna düşmemesini sağlamaktır.

Müşterilerin ya da sizlerin çeşitli sebepler ile (bilgisayar virüsleri vb.) spam e-posta gönderimine ve sanal suçlara ortak olmanıza engel olmak ve e-posta gönderimlerinizin inbox’a hedef olarak ulaşma olasılığını artırmak için, temiz bir e-posta trafiğine sahip olmanız gerekir.
Biz bunun önüne geçmek için xeams öneriyoruz, fakat sizler istediğiniz başka bir program kullanabilirsiniz. Bu sorumluluğu almak istemeyen fakat temiz bir e-posta trafiği isteyen müşterilerimiz için aylık 5000 adet e-posta gönderimleri xeams e-posta gönderim hizmeti ücretsiz olarak sağlanacaktır. 5000’den fazla e-posta gönderimleri ayrıca ücretli paketler üzerinden ücretlendirilecektir, konu ile ilgili detaylı bilgilendirmeleri destek biriminden alabilirsiniz.

Bunun zorunlu bir uygulama olmadığını fakat bundan ötürü doğabilecek herhangi bir sorunda SPDNET olarak sorumluluk kabul etmediğimizi bildirmek isteriz. Biz bu uygulamayı, sizler farkında olmadan yasadışı eylemlere aracı olmamanız adına sizi korumak için öneriyoruz.

Xeams kurulumu ve detaylı bilgilendirme ile ilgili içeriğe bloğumuzdan URL ulaşabilirsiniz.

IP Reputation neden önemlidir, IP itibarınızın yüksek olması e-postalarınız Hotmail, Gmail ve Yahoo gibi e-posta adreslerinde istenmeyen (spam) posta kutusuna düşmemesini sağlar.

Sizleri ve kendimizi korumak aynı zamanda hizmet kalitemizi artırmak adına aldığımız bu tedbiri anlayışla ile karşılayacağınızı umuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,
SPDNET Telekomünikasyon A.Ş.