DirectAdmin Nedir?

DirectAdmin, web sitelerinin yönetimini kolay hale getirilmesi için hazırlanan web hosting kontrol panel sistemidir. kısaca DA olarak da biliniyor.

Yönetiminin En Kolay Yolu: DirectAdmin

DirectAdmin, kullanılması oldukça kolay olan bir  kontrol paneline sahiptir. Bu özelliği sayesinde  web sayfaları kolaylıkla yönetilir. DirectAdmin, gerek amatör kullanıcılar gerekse tecrübeli kullanıcıların rahatlıkla kullanabileceği kolay ve kullanışlı bir arayüze sahip. 3 katmanlı tasarımı, tüm kullanıcı tipleri arasında geçiş yapılmasını mümkün kılar. Panelin ve web sayfasının tasarımı çok kolay değiştirilebilir. DirectAdmin port bulmak konusunda oldukça kolaylık sağlar.

Web Sayfanızı Hızlıca Yönetin

kontrol paneli, çalışan en hızlı kontrol paneli olmak için yapılmıştır. Sistem kaynaklarını minimum kullanan bir yazılımdır. Bu özellik sayesinde DirectAdmin’i her türlü sunucuya uygun bir yazılım haline getirir.

GİRİŞ

En Güvenilir Hosting Yazılımlarından Biridir

Yazılımı sayesinde sistemdeki  web sayfalarının çevrimdışı olduğu sürelerde en aza inmiş olur. Aynı zamanda DirectAdmin’in direkt sunucuya gönderdiği bildirimler sayesinde olası hatalar ve kesintileri engellenir. Sistem yöneticileri, yazılımlarının sürümünü kontrol panelini bozma korkusu olmadan istedikleri gibi yükseltir veya düşürür.

Müşteri Hizmetleri ile Dikkat Çekiyor

DirectAdmin firması, müşteri hizmetleri konusunda iyi iş çıkarıyor. Müşteri hizmetlerine ulaşarak istediğiniz cevaplara hemen ulaşabilirsiniz. DirectAdmin’in bilgi bankası sayesinde ihtiyacınız olan istediğiniz bilgiye sorunsuz bir şekilde ulaşırsınız. Bilgi bankasında cevabını bulamadıysanız, DirectAdmin’in forumlarında bilgiye ulaşmanız imkân bulunuyor. DirectAdmin’in yardım masası sayesinde sorunlarınıza cevap bulabilirsiniz. tüm yollardan probleminize çözüm bulamazsanız, DirectAdmin müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

GİRİŞ2

Üstelik DirectAdmin Oldukça Uygun Fiyata Sahiptir

Web hosting hizmetleri oldukça masrafları olan hizmetlerdir ama DirectAdmin’in maliyeti diğer hosting hizmetlerine göre oldukça düşük kalıyor

DirectAdmin ile Sunucunuzu Bir Üst Seviyeye Taşıyın

DirectAdmin; Amatör ve tecrübeli kullanıcıların kolayca kullanabileceği arayüzü ve hızlı yapısı, güvenilirliği ile en iyi yardımsever müşteri hizmetleri ile biliniyor. Php 7 ile de uyumlu. DirectAdmin’in kontrol paneli tasarımını kendinize göre veya istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. ilginizi çekebilecek birçok tema bulunmaktadır. DirectAdmin kurulumu çok basit ve kullanıcılarına sunduğu demosuyla yazılımı test etmeniz için olanak sağlar. tüm bu özellikleri ile DirectAdmin kullanıcı dostu bir web hosting hizmeti olduğunu göstermiş oluyor.

GİRİŞ3

GİRİŞ4

DirectAdmin Hosting satın almak için tıklayabilirsiniz.

DirectAdmin Reseller Hosting satın almak için tıklayabilirsiniz.