DirectAdmin Özellikleri

DirectAdmin genellikle cPanel'den çok daha az bellek alanı kullanır ve daha uygun maliyetlidir. CPanel ile karşılaştırıldığında, hem modern hem de kullanıcı dostu olduğu, sunucu ve alan yönetimini oldukça kolaylaştırdığı söylenebilir.

Yönetici, kullanıcı ve satıcı (bayi) dahil olmak üzere birden çok erişim düzeyini destekler

⦁ Dahili anti-spam araçları
⦁ Her bir kaynağın kullanım istatistikleri
⦁ DNS yönetimi,
⦁ Veritabanı oluşturma ve yönetimi,
⦁ Bayi hesabı oluşturma ve yönetimi,
⦁ Yedekleme
⦁ Dosya yönetimi

DirectAdmin, en yüksek hızda çalışabilen bir kontrol paneli olarak yazılmıştır. Kaynak konfigürasyonu sayesinde çeşitli yazılımlar yüklenerek genişletilebilir.

DirectAdmin, otomatik olağanüstü durum kurtarma sağlar. Ayrıca yüzlerce Linux tabanlı web sitesini yönetmenize izin verir ve build komutuyla CustomBuild’i kullanmayı ve yapılandırmayı kolaylaştırır.

 Apache, Nginx, LiteSpeed, Snove Open LiteSpeed ​​ve Open LiteSpeed, MariaDB, ModSecurity, MySQL, ClamAV, Exim, Dovecot, SpamAssassin, SpamD, ProFTPD ve PureFTPD için destek sunar. Ayrıca php 7 ile uyumludur.

Özellikler-1

Özetle DirectAdmin, çoklu istemci ayarları desteği dahil olmak üzere kontrol panelinden beklediğiniz tüm temel işlevlere sahiptir.

DirectAdmin, minimum sistem kaynaklarını kullanmaya kararlıdır ve sınırsız etki alanı desteği ve düzenli güncellemeler sağlayabilen işlevsellik, kullanımı kolay uzun vadeli yazılım ile popülerliğinin giderek artacağını belirtti.

Aşağıdaki listede, DirectAdmin tarafından kullanıcı düzeyinde erişim için sağlanan işlevleri daha ayrıntılı olarak görebilirsiniz:

E-posta Yönetimi

E posta

Kullanıcılar POP / IMAP hesapları, tüm e-posta adresleri, ileticiler, posta listeleri, otomatik yanıtlayıcılar ve web postası oluşturabilir. Filtreler, kullanıcıların gelen postayı etki alanına, anahtar kelimeye ve boyuta göre engellemesine olanak tanır. Yetişkin filtreleri de sağlanır.

FTP Yönetimi

FTP

Kullanıcılar FTP hesapları oluşturabilir ve her hesap için dizin izinleri ayarlayabilir. Ayrıca anonim FTP’yi destekler.

DNS Menüsü

DNS

Kullanıcılar kayıt ekleyebilir ve silebilir, MX ayarlarını değiştirebilir ve tam DNS kontrolü ile gerçekleştirilebilecek herhangi bir işlemi gerçekleştirebilir.

İstatistikler Menüsü

İstatistikler Menüsü

Kullanıcılar, hesaplarıyla ilgili çeşitli istatistiklere sahip olabilir. Bunlar daha gelişmiş seçenekleri ve Webalizer’ı içerir.

Subdomains Menüsü

Altetki-subdomains

Kullanıcılar alt alan adları oluşturabilir, silebilir veya listeleyebilir. Kullanıcılar ayrıca alt alan istatistiklerini de görüntüleyebilir

 Dosya Yöneticisi

Dosya yöneticisi

DirectAdmin, bir web sitesi oluşturmak ve sürdürmek için gereken tüm işlevlere sahip hızlı ve kullanıcı dostu bir FTP alternatif dosya yöneticisine sahiptir.

MySQL Veritabanları

MySQL

Kullanıcılar bu menüden MySQL veritabanlarını kolayca oluşturabilir, değiştirebilir ve silebilir.

Site Yedeklemesi

Site-yedekleme

Kullanıcılar istedikleri verileri yedekleyebilir veya geri yükleyebilir.

 Hata Sayfaları

Apache-Hata

Kullanıcılar 401, 403, 404 ve 500 hata kodları için özel mesajlar ve çıktılar oluşturabilir.

Directory (Dizin) Şifre Koruması

Kullanıcılar herhangi bir dizini kullanıcı adı ve parola ile koruyabilir.

PHP Seçici

İstemcinin .php uzantısıyla ilişkilendirilecek PHP sürümünü seçmesine izin verir.

Gelişmiş Araçlar

Kullanıcılar SSL sertifikaları ayarlayabilir, sunucu bilgilerini ve yüklenen Perl modüllerini görüntüleyebilir, cron işleri, mime türleri ve apache işleyicileri ayarlayabilir, siteleri yeniden yönlendirebilir ve etki alanı işaretleyicilerini etkinleştirebilir.

DirectAdmin Hosting satın almak için tıklayabilirsiniz.

DirectAdmin Reseller Hosting satın almak için tıklayabilirsiniz.