DirectAdmin Xeams Kullanımı
Directadmin sunucusunda Xeams mail gateway sunucusunu kullanmanız için işte yapmanız gerekenler.
Maillerimizi Xeams sunucusuna yönlendirmemiz için ilk önce gerekli dosyaları indirmemiz gereklidir.
wget -O /etc/exim.routers.pre.conf http://files.directadmin.com/services/SpamBlocker/smart_route/exim.routers.pre.conf
wget -O /etc/exim.transports.pre.conf http : //files.directadmin.com/services/SpamBlocker/smart_route/exim.transports.pre.conf
wget -O /etc/exim.authenticators.post.conf http://files.directadmin.com/services/SpamBlocker/smart_route /exim.authenticators.post.conf
Gerekli dosyaları indirdikten sonra /etc/exim.routers.pre.conf dosyasını açıyoruz içerisindeki route_list = * smtp.yourisp.com yazan kısmı kendi xeams sunucunuza göre ayarladıktan sonra kaydedip exim sunucunu restart etmeniz gerekmektedir ardından tüm mail çıkışlarınız artık xams sunucunuz üzerinden geçecektir.
Ardından exim servisini restart ediyoruz.
service exim restart
NOT
Bu işlemleri yaptıktan sonra sitelerinizin mailler sağlıklı bir şekilde çıkabilmesi için web sitelerinizin spf kayıtlarına xeams sunucusunun ip adresini eklemeniz gerekmektedir.
Hakkımızda
SPDNET olarak 2014 yılında kurulduk. Kurulduğumuz günden bu yana hosting sektörünün her alanında faaliyet gösterdik. Her ölçekten kullanıcılarımızdan edindiğimiz tecrübe ve bilgi birikimini sunmuş olduğumuz ürün ve hizmetlere en iyi biçimde yansıtmayı temel ilke edindik.
Copyright © 2014 - 2022 SPDNet Tüm Hakları Saklıdır.