Xeams’in Mevcut Özellikleri Nelerdir?

10.000'den fazla şirket Xeams'in birincil e-posta filtreleme sistemi olduğuna güveniyor. Diğer sistemlere binlerce lira yatırım yapmadan önce Xeams'i denemelisiniz.

Yararları

% 100 Kurum İçiXeams %100 kurumsal şirketler içi çözümdür.
3 ModXeams 3 farklı modda çalışabilir:

Bağımsız – başka bir sunucu olmadan çalışabilir. Güvenlik duvarı – MS Exchange, IBM Dominos, Zimbra veya başka herhangi bir gerçek e-posta sunucunuzun önünde spam güvenlik duvarı olarak kullanılabilir. Hibrit – yukarıdaki iki modun birleşimidir.
Önemsiz filtrelemeXeams, mail çıktığı anda% 99 spam filtrelemesi sağlar. Her gelen ve giden iletiye karmaşık puan tabanlı filtreleme kuralları uygular.. İletiler, e-posta sunucunuza ulaşmadan filtrelenir.
Uçtan Uca Şifrelemeİletişim sırasında mesajları şifrelemek için SSL / TLS kullanmanın yanı sıra Xeams, müşterilerine veya iş ortaklarına hassas bilgiler göndermesi gereken kullanıcılar için uçtan uca şifreleme sunar. 
Mesaj ArşivlemeXeams yıllarca süren e-postaları arşivleyebilir ve kuruluşunuza gelen veya kuruluşunuzdan çıkan tüm e-postaları aramanıza olanak tanır. Her mesaj dizine eklenir ve aramalar gerçekleştirilebilir.
KümelemeKolay yönetim sağlayan bir Master / Slave konfigürasyonunda birden çok Xeam örneğini çalıştırın. Bir ana sunucudaki kurallarda yapılan değişiklikler, herhangi bir insan etkileşimi olmadan otomatik olarak atanarak yayılabilir.
Son ÖzelliklerXeams, STARTTLS , SPF , DKIM , DMARC ve diğerleri gibi sektörde en iyi uygulamalar olarak kabul edilen birçok teknolojiyi kullanır .

İdari Avantajlar

En Kolay KurulumLinux’ta setup.exe dosyasını kurun veya Install.sh dosyasını çalıştırın ve Xeams birkaç saniye içinde çalışmaya başlayacaktır. Başka bir yazılım / veritabanı yüklemeye gerek yok
Uzaktan yönetimXeams’te yaptığınız her şey, herhangi bir bilgisayardan bağlanmanıza izin veren sezgisel bir web arayüzü üzerinden yönetilebilir.
İstediğiniz yere dağıtınXeams, Microsoft Windows, Linux, BSD, Unix ve Mac OS X dahil herhangi bir işletim sistemine kurulabilir.
Canlı izlemeYeni e-postaları sunucuya ulaştıklarında izleyin. Bu en sevilen özelliklerden biridir ve sadece Xeams’e özeldir.
Canlı günlüklerGünlük dosyalarının içeriğini göründükleri gibi izleyin. Bu başka bir özel özelliktir ve idari sorun giderme için muazzam şekilde yardımcı olur.
Kapsamlı raporlamaBirkaç rapor, gün, hafta, ay ve yılda kaç e-posta aldığınızı gösterir. Ayrıca önemsiz ve iyi mesajların oranını gösterir.
Asla e-postayı kaybetmeXeams, alınan her e-postanın eksiksiz bir geçmişini tutar. Mesajları kaç gün saklamanız gerektiğine siz karar verirsiniz.
Özellikleri seçXeams eksiksiz bir e-posta çözümü sunsa da, istediğiniz herhangi bir özelliği etkinleştirebilir / devre dışı bırakabilirsiniz.
Kural güncellemeleriSpam kuralları otomatik olarak saatlik olarak güncellenir. Sunucunuz, en son spam filtreleme kurallarını uygulamak için sunucumuza bağlanır. Kullanıcı müdahalesi gerekmez. Bu, her zaman İnternet’teki en son tehditlerden korunduğunuz anlamına gelir.
Ücretsiz yükseltmelerYazılımın yeni sürümleri, herhangi bir insan etkileşimi olmadan otomatik olarak sunucunuza indirilir. Yeni bir yükseltme yapıldığında, yöneticilere özelliklerin ve hata düzeltmelerinin listesini içeren bir e-posta gönderilir.

Hizmetler

Sınırsız kullanımXeams sınırsız kullanıcı ve alanı destekler. Üç, belirli bir kullanıcı tarafından alınan e-posta sayısında sınır yoktur.
E-posta protokolleriXeams, SMTP, POP3 ve IMAP gibi tüm popüler e-posta protokollerini destekler. Bir POPFetch kullanarak uzak e-postaları bile alabilirsiniz. İki tür SMTP sunucusu vardır: geleneksel SMTP ve SMTP proxy’si. Ağ tipolojinize bağlı olarak, bunlardan birini veya her ikisini de kullanabilirsiniz.
Posta / listesiPosta listeleri için yerleşik destek Xeams’te bulunmaktadır. Yönetim konsolunu kullanarak kolayca yeni posta listeleri oluşturabilir ve var olanları değiştirebilirsiniz.
Özelleştirilmiş e-posta altbilgisiBir şirketin gizliliği veya politika bildirimi gibi her e-postanın altbilgisinde özelleştirilmiş bir iletinin görünmesine izin verir.
Politika yönetimiXeams şirket politikalarınızı uygulamanızı sağlar. Bir politika ihlali gerçekleştiğinde yöneticilere uyarı e-postaları gönderilir.
Otomatik indekslemeGelen her ileti, yerleşik bir arama motoru tarafından dizine eklenir. Bu, kullanıcıların ister eski ister yüz günlük olsun, eski iletileri saniyeler içinde aramasına olanak tanır.
İzinsiz giriş tespitiKötü amaçlı bir kullanıcının sunucunuzdan bilgi almaya çalışıp çalışmadığını tespit etmek için Xeams’deki birkaç günlük kullanılır.
Karantina raporlarıXeams, bir kullanıcı için karantinaya alınan e-postaların bir özetini içeren karantina raporlarını otomatik olarak gönderebilir. Bu, kullanıcının sistem tarafından yanlış karantinaya alınan iletileri geri yüklemesine olanak tanır. Ayrıca, gelecekte engellenmesini önlemek için bir iletiyi iyi olarak işaretleyebilirler.